[ad banner]




Blog Created: 3/15/04
Number of entries: 150
Number of comments: 399

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Noorina Md Som
General Information

Main blog:Virtual Palace
Age:33
Birthday:October 11th 1983
Gender:Female
Occupation:Technical / Computers
Education:Bachelors degree
Religion:Islam
Service Attendance:More than once a week
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Ampang


Contact Information

Email:
MSN:
Yahoo:


Other Blogs I Author

 BlogAuthors/Profiles    
 bling bling~!maidilm  danial17  


Four Most Recent Entries

Habuk seinci tebal..
I love reading other people story but very lazy to write my own. But today I will try to update it a little bit, khas utk Mawar sbb bertanye heh. Last night we went for a pizza dinner. Promised Fatin for a pizza after she agree to take her bath (sebenarnye mama pon nak mkn pizza jugak). Since both of us never tasted the YellowCab pizza, so we decided to try it out last night. Bersiap2 la anak beranak, ayah pakai baju kuning, mama pon baju kuning, fatin pon baju Dora kuning sedondon ber3. Sampai kedai before 9.00pm. Placed an order, and as stated in the receipt, payment was made at 8.59pm....
 
Of rolling off
Finally aku di roll off jugak dr project yg aku join since July last year. Dari aku sorang kat KL office ni + sorang TeamLead kat UK, add lg sorang kat KL, org tu roll off, masuk lg 4 org, 3 roll off, masuk 3 org, 2 roll off, 1 roll off, 1 roll off (by this time tinggal aku sorang2 balik mcm early July), then sorang ex-teammate join balik project..akhirnye baru la aku berjaya keluar di sini. Next project start on Tuesday 8th June. still 12-8 (or issit 11-8 tak sure). Minggu ni keja 3 days saje..yahoo. Khamis akan bertolak ke pantai timur sampai ari Isnin. Wedding + cuti2...
 
Bukit Tinggi trip
Bukittinggi, Indonesia ye, bukan Pahang Dgn tiket free AirAsia tahun lepas (seat je free, lain2 kena byr), dpt la aku sefamily + mak ayah + along + acu + bf acu + mak andam aku pegi menjejak kaki ke sana. Flight pagi, bergegas2 la kitorang ke LCCT. Touch down kat Minangkabau airport dlm 8.30 waktu sana (9.30 Msia). Day 1 just traveling + singgah tgk2 kedai baju on the way naik ke Bukittinggi (kedai2 at Pandai Sikek). Singgah kejap kat Padang Panjang, pegi Pusat Dokumentasi Kebudayaan Minangkabau. Kat sini kitorang diberi penerangan pasal kaum minang and adat2 berkaitan. Syok dgr akak tu...
 
terkopak purse..
dek kerana gatal pegi Metrojaya warehouse sale. sanggup tu masuk keja lambat (dgn kebenaran TL ler). rembat bedsheet sbb murah (pastu dpt bantal sebijik). spare2 utk hadiah kawin. so sape2 yg dpt hadiah kawin bedsheet dr aku tu, heheh.. yg ni aku punye, balik terus pakai...huhu bes sungguh rembat dress utk Fatin. utk pakai kenduri2 kawin nanti. kasut pon dpt sepasang. 10 hinggit saje bubblegummers..walaupon size 7 (7 budak2)..ku belasah saje. Dress rm30/rm35 baju tido, baju siang Kasut lagi duit duit..mana tak abis..
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service