Blog Created: 1/11/06
Number of entries: 169
Number of comments: 220

Visited Blogdrive Members:
mrfifi Seige

Tag this Profile


mrfifi
General Information

Main blog:Fifi's Chronicles
Gender:Male
Occupation:Executive / Management
Education:Bachelors degree
Religion:Islam
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Astrological Sign:Taurus (April 20 - May 20)
Smoking:Daily
Liquor:Never
Exercise:Occasionally
Your Home:Live with roommate(s)


Four Most Recent Entries

Bagaimana Ingin Aku Membencimu, Jikalau Setiap Hari Merindu
Sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahagia... Aku pilih derita.
 
Hiatus!
OMG i've totally missed 2010 altogether LOL!
 
The Treasure Hunter
Hello people (erk... tiba2 cengkerik2 yang menyahut kannn... sedih!). Cerita macam ini kebiasaannya I wouldn't care to spend on la sebenarnya. Actually kalau nampak je character chong-cheng tu mata aku terus melilau ke poster lain. Kalau kasik tiket free pun belum tentu berminat. Tapi sebab aku tak tahu tiket premier sponsored ni sebenarnya cerita Cina, aku terima saja pelawaan kawan2 untuk berpeleseran di Pavilion. Sementara tunggu show kol 9.30pm sempat jugak aku terkinja2 dalam kelas2 Body Combat & Dance Mania selama 2 jam di gym di situ. Thank God for the all-access passport...
 
Avatar
Semalam aku sempat tengok cerita ni dengan kawan2 rapatku di Pavilion. Show midnight, maklumlah hari ni kan cuti Awal Muharram. So sempat la dinner kat rumah. Tak sampai hati tengok mummy dah masak. Sampai je kat Pavilion, terus join kawan2 kat TGI Fridays. Banyak diorang pesan sampai aku pulak yg disuruh bertindak sebagai DBKL walaupun masih tak mampu nak habiskan. Lepas tu gi pulak minum2 kat Starbucks just to kill time before the movie... eh jap I'm suppose to talk about the movie... I wasn't expecting too much at first, biasa la 3D, alien2, fantasi, kartun... but for a RM19...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service