2011


Blog Created: 12/20/03
Number of entries: 65
Number of comments: 31

Visited Blogdrive Members:
lynn822

Tag this Profile


lynn
Contact Information

Email:
Yahoo:


General Information

Main blog:lynn822 da' best
Age:36
Birthday:July 3rd 1981
Gender:Female
Occupation:Teacher / Professor
Education:Some college, Bachelors degree
Religion:Muslim
Service Attendance:Only on holidays
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Washington, Perak


Appearance

Body Size:Large
Height:5' 0" (152 cm)
Eyes:Brown
Vision:Sun glasses
Hair Color:Black Brown
Hair Style:Curly - Medium
Facial Hair:None
Skin Tone:Fair
Best Feature:Lips
Clothing Pref.:Economical


Personal Information

Relationship Status:Married
Sexual Preference:Really Straight
Astrological Sign:Cancer (June 22 - July 22)
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Rarely
Your Home:Live alone


Personal Favorites

Colors:i like blue, pink and purple
Pets/Animals:i love cats
Cars/Motorcyles:i have car


Four Most Recent Entries

Assalamualaikum
Baru dapat buka blog ni. Password asyik terlupa je. Semoga semuanya dirahmati Allaj
 
Selamat Bercuti Semua
Selamat bercuti panjang untuk warga SK Datuk Kelana, Tapah. Kesibukan hari ni menyebabkan saya terlupa untuk memberi lebih perhatian kepada anak2 istimewa. Terutama yang akan ke sekolah menengah. Walaupun anak2 ini begitu nakal, tapi merekalah pengubat duka. bila tgk je anak2 istimewa ni.....rasa hilang kejap semua masalah. Buka sekolah nanti, 5 orang dah ke sekolah menengah. Maybe terasa sunyi sikit sbb mereka ni la yg riuhkan kelas. hati tercuit sikit gak la sbb kehilangan mereka. semoga mereka boleh sesuaikan diri di tempat baru.
 
Assalamualaikum
Assalamualaikum... Dah sekian lama tak bukak blog ni oleh kerana terlupa password dan sibuk menjalani kehidupan. Pelbagai ujian dan dugaan datang bertimpa-timpa. Tetapi dalam kepahitan, ada juga kemanisan. Ujian terbesar dari Allah mula datang akhir thn 2012 di mana abah (Hj Jamaluddin b Deson ) disahkan mengidap kanser paru-paru tahap 4. Penyakit tersebut berjaya dikesan setelah kami sekeluarga membuat pemeriksaan di Hospital Pantai, Ipoh. Perbincangan dengan doktor diteruskan dan keputusan seterusnya ialah abah akan buat kimotherapy. Walaupun di usia 79 tahun, beliau tetap...
 
Dunia Muzik
Hari ni pasang lagu Di Pondok Kecil kat dalam kelas. Murid seramai 5 org je. tp boleh la dari tak ada. Mulanya mintak murid bezakan lagu mud riang, mud sedih n mud bersemangat. tp dah pasang 3 lagu tu, sorang request utk ulang lagu mud sedih. dah pasang kali kedua, murid2 diminta duduk dan letak kepala atas meja n layan je lagu tu. Tak sangka bila abis lagu, ada 2 org murid yg menangis. lelaki lak tu. dah pas tanya2 diorang cakap byk buat salah kat ayah. so aku pun bg la motivasi sket kat murid2 ni supaya diorang lebih insaf. Dalam hati pun berkata, ada gak yg bleh rasa mud sedih. OBJEKTIF...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service