Blog Created: 1/16/04
Number of entries: 167
Number of comments: 716

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


rudy
General Information

Main blog:rudy
Birthday:April 1st
Gender:Male
Occupation:Self-Employed
Education:Some college


Contact Information

Email:
MSN:
Yahoo:


Four Most Recent Entries

menghidupkan semula fakulti kehidupan.
perghh lama gile tak bukak mende alah ni,base on last post 2008 so approximately 4 years.banner atas yang addin buat dah hilang.links banyak dah hilang.awek kat gamba sebelah kiri tu dah lame jadik wife aku.siap dah ada doter ngan die lagi.banyak nak kena repair kat blog ni.banyak jugak nak kena tules sebab life aku dah banyak berubah.hope besok aku akan terus blogging.
 
aku yang tensyen
tajuk yang menerangkan segala gala nye, lately a lot of problem came into my life. yang menyakitkan hati, everything datang 1 by 1, without satu pon dapat aku solvekan. maybe salah aku gak, degil sangat nak buat business ni. and aku yakin mama akan ulang ayat keramat die "tu la,mama dah suruh jadi engineer,taknak".hmm sabar je lah,maybe this is one of the perk of business.
 
aku dah balek......lame dah pon
rasenye genap 100 tahun aku tak blogging (mengikot tahun planet supemen,ntah lupe lak name planet die).macam macam alasan boleh aku paparkan kat dalam posting ni,termasoklah gempa bumi kat indonesia dan juge pilihanraya kat nigeria,tapi sebab aku malas,aku tak tules aa pape haha. aku rase lah,aku membebel ni sure tade sape bace pon,sure ramai dah abaikan blog aku ni,takpe aa,aku tules saje saje je,luahkan perasaan aku tentang kehidupan aku since aku balek mesia sebulan lepas. business aku dah start,tapi sangat lah slow,maybe sebab aku kurekure atau pon hanye sebab belom rezeki aku,tapi...
 
aku si pembuat lilin
another long overdue post,maybe not,sebab mende ni jadik last saturday,and today baru tuesday,hmm or maybe wednesday,depends on the time i might finish this posting aa kot.anyway jumaat lepas,lepas je aku balek dari lab dgn perasaan tensyen yang amat sangat kat sensei aku (sebab die tak kasi aku lastik die haha),aku sorang mamat jepon tah mane call aku,die cakap name die ozawa,and die tanye aku recall tak name die,disebabkan aku ingatkan tu kuiz yang membolehkan aku menang wang berjuta,aku cube recall bagaikan seorang juara.rupe2nye sangkaan aku meleset sama sekali,mamat tu sebenarnye sorang...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service