[ad banner]




Blog Created: 1/17/05
Number of entries: 109
Number of comments: 165

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Dd
General Information

Main blog:Fragmen Hidup Dd
Birthday:January 6th
Gender:Female
Occupation:Technical / Computers
Education:Bachelors degree
Religion:Islam
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia


Contact Information

Email:
Yahoo:


Four Most Recent Entries

...

 
Lepak @ Genting pulak~
Hey... Agak-agak adalah 6 tahun aku dah lama tak lepak Genting walaupun Gombak - Genting tu dekat. Gila lama. Yang last aku pergi tu time-time nak habis diploma. Agegege. Lepas tu tak berani sebab takut naik cable car. Iya, aku seorang yang gayat :P Menunaikan janji kepada Iqa & Iman (sepupu), aku bawaklah jugak derang lepak Genting. Memula derang soh aku drive. Aje gilek? Aku cakap, klo nak pergi ngan aku kena naik bas. Ahaha. So Naik bas - cable car la kitorang ke Genting hari tu. Ana pun join skali. Abah pulak tatau program aku hari tu. Pastu Abah cakap, "Aik, baru pergi Surabaya...
 
Aku di Paris of Java
Hey... Hari 1 Seperti yang dah dicerita pada entry lepas, maka lepaklah aku ngan Mak dan kawan-kawan Mak di Bandung. Bertolak pagi 11 Juli, tinggal kereta kat Pediatrik lepas tu naik van. Amik travel package sebenarnya, oklah servicenya. Ni first time aku naik Air Asia. Memanglah seat siapa cepat dia dapat, tapi takdelah sampai takde tempat duduk. Cuma naik Air Asia ni dapatlah rasa lebih gegaran. Ahaha. Klo yang lepas aku naik (bukan Air Asia) smooth gila... tau-tau dah sampai (Jakarta). Tengahari sampai airport Bandaran Husein Sastranegara, 2 jam dari LCCT. Janganlah bayangkan...
 
Aku nanti di Bandung ;)
Hey... Gile lama tak tulis. Macam-macam jadik. Hujung minggu ni lepak @ Bandung... yeay! Nak borong baju kebaya sulam-sulam tu banyak-banyak! Ahaha. Lepas tu raya nanti melaram la. Hihi. Rumah kat Melaka pun dah nak siap. Best-best. Lepas ni bleh lepak Melaka slaluuu... Makan rambutan, duku, ciku, manggis. Best-best! Ingat nk ajak Shida lepak Bandung sesama, tapi masa suntuk sgt la plak. Takut Shida tak dpt cuti, lainlah klo kerja cam aku. Agege. Sebulan sebelum ni Mak dah ajak aku. Tapi aku tolaklah, tak nak pergi. Alih-alih 4 hari lagi nak bertolak ni, Mak plak ajak-ajak balik. Pastu...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service