[ad banner]



Blog Created: 3/27/06
Number of entries: 67
Number of comments: 112

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


ZaILa
General Information

Main blog:Lagu Cinta
Birthday:May 12th
Gender:Female
Occupation:Political / Govt / Military
Education:Bachelors degree
Religion:Islam
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, KuALa LuMpUr


Contact Information

Email:
Yahoo:


Appearance

Height:5' 1" (155 cm)
Eyes:Hazel
Hair Color:Black Brown


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Astrological Sign:Taurus (April 20 - May 20)
Existing as:Angel- no wings


Personal Favorites



Other Blogs I Author

 BlogAuthors/Profiles    
 Resepi Hati Dia
http://iejay.blogspot.commY wOrDs


Four Most Recent Entries

iejay tak ada cerita
Ya saya sudah lama tidak menulis kan? Merajukkah saya? Saya kekeringan idea? Kebizian melanda negara? Ohh.. iejay where is your spirit of love to books?
 
Taddaaa...
Akhirnya... Setelah penat bertungkuh-lumuih mengusung cik Acer Black mini iejay ke hulu dan ke hilir, menaip di mana saja... di dalam LRT, dalam kereta, tepi jalan, kedai makan, etc (ya iejay memang poyo kerana dimana-mana aje dia boleh menaip bila dia rajin.... hahaha)... Setelah manuskrip pun pergi - balik, back and forth antara si penulis dan syarikat penerbitan untuk di edit sana-sini... Setelah berYm-YMing dan berFB-FBian, chating-chatingan dengan Kak Su my beloved editor dan Kak Yatie the big bos of NBKara... Inilah dia hasilnya... ...
 
Lagu Cinta (with special cameo of Resepi Hati Dia) - Raya Special 2009
"Kak Ary!!! Help! Help! Help!!!" Adriana yang sedang menyusun balang-balang biskut Urban Legend chocolate chip untuk jualan pada salah satu rak di kafenya pantas memandang ke arah insan yang baru memasuki kafenya itu dengan begitu kecoh sekali. "Leya... Kenapa kelam-kabut ni Leya? Ada apa-apa yang dah berlaku ke?" "Kak Ary... Kak Ary ada resepi kuih baulu tak?" "Ya Allah, punyalah lintang pukang masuk kedai ni macam langit nak runtuh, rupa-rupanya nak tanya pasal resepi sahaja?" Aleya Putri hanya tersengih sahaja apabila ditegur sebegitu oleh Adriana. "Puan Aleya oi, muka...
 
Corat-coret Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 (KLIBF)
Alhamdulillah, Pesta Buku sudah pun tamat pada hari Ahad 26 April 2009. Aktiviti yg ditunggu-tunggu oleh sekelian ulat buku untuk berpesta. Sekalipun ekonomi sekarang tidak begitu memberangsangkan tetapi bila tengok dekat KLIBF rasanya, ramai yg tak kisah untuk berhabis duit membeli buku-buku (termasuklah iejay ni huhuhu... nasib buku2 NBKara dapat free -talking of the perk being a writer) Hampir setiap hari iejay hadir sekalipun selalu lambat sampai dan selalu hilang daripada gerai NBKara sebab iejay ni suka merayau tengok apa lagi yg patut dia beli... (Oh ya... maaf ya pada yg datang...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service