[ad banner]


1/1/2000


Blog Created: 3/3/05
Number of entries: 80
Number of comments: 97

Visited Blogdrive Members:
azmirmagnus

Tag this Profile


Azmir Magnus
General Information

Main blog:Jedi Melayu
Birthday:October 7th
Gender:Male
Occupation:Retired
Education:Some college
Religion:Other
Race/lineage:Other
Location:Malaysia, Kuala Lumpur


Contact Information

Email:
Yahoo:


Appearance

Body Size:Athletic
Height:5' 11" (180 cm)
Eyes:Hazel Brown
Vision:Glasses/Spectacles
Hair Color:Black
Hair Style:Military Cut
Facial Hair:Goatee
Skin Tone:Tan
Best Feature:Butt
Clothing Pref.:Conservative
Undies:Boxers
Tattoo Info:I dun have any tatto.. but if I want to make one.. I will make it myself with my LIGHTSABER
Piercing Info:Nothing going to go through me.


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Family Info:I have a dad, mum, 3 sisters, and 4 cats. Shud I include my LIGHTSABER too? It's family.
Sexual Preference:Often
Astrological Sign:Libra (Sept 23 - Oct 23)
Existing as:Extraterrestrial
Smoking:No. But not bothered by it
Liquor:Non-alcoholic beverages only
Exercise:Always at the gym
Your Home:Live with pets
Biography/About:Nothing to talk about.. better read my blog lah. Muahahaha
Likes:LightSaber, Ebon Hawk, Nissan Skyline, Myself,
Dislikes:Angry dogs,
Interests:X-Box Video Games, MMORPG, Dae Jang Guem, Lee Young Ae, PS2


Personal Favorites

People/Heroes:Ex-Prime Minister Dr. Mahathir and current Prime Minister Dato' Abdullah Badawi. If Superheroes, definiately MAGNETO
Books:The Heritage of Shannara By Terry Brooks, The Sword Of Truth Saga By Terry GoodKind, D&D Novels by R.A Salvatore, and lots of Manga :D
Authors:Terry Goodkind, Terry Brooks, R.A Salvatore
Music Genres:R&B, Hip Hop, Classical - Johann Strauss, BigBand, Pop, few Rocks.., anything that nice to hear
Bands/Artists:Boyz II Men, 98 Degrees, KRU, Innuendo, Indigo, Sudirman, P.Ramlee, Mariah Carey, Puddle of Mudd, 3 Doors Down, occationally Hip Hop N R&B artist
Albums/CDs:Hip Hop and Hard I and II, Boyz II Men - Motownphilly, Boyz II Men - 2, Boyz II Men - Evolution, Boyz II Men - Nathan, Wanya, Shawn, Micheale, Boyz II Men - Full Circle, 98 Degrees - and Rising, Innuendo - Essential Innuendo, Dae Jang Geum OST and lots of them I can't remember.
Songs:All of Boyz II Men's songs, Innuendo - Belaian Jiwa, Innuendo - Bagai bayu, Innuendo - Forever, Innuendo - Bagai Bayu, Innuendo - Until the end of time, Indigo - Suraya, Indigo - Istimewa, all KRU songs, Get Low by Lil' Jon And East Side Boys, Tears by X-Japan, lots more.. to tired to think and type down
TV Shows:Dae Jang Guem ( Jewel In the Palace ), Third Watch, NCIS, CSI (which i occationally missed), Cartoon & Anime shows
Movies:Horror, Thriller, Sci-Fi ( Star Wars Ep. 3, 4, 5, 6), X-Men 1&2, SpiderMan 1&2, My Sassy Girl, Windstruck, All Stephen Chow's films, Ju-On the Grudge, Grease, The Sound Of Music and lots more lah
Actors:Jang Hyuk, Lee Young Ae, Stephen Chow, Takuya Kimura
Games:Star Wars : Knights of the Old Republic II, Halo : Combat Evolved, Def Jam Fight For New York, Fable, NFS:Underground II, Tekken Series, Star Wars Battlefront, CounterStrike, Elder Scroll III : Morrowind, RollerCoaster Tycoon, Rainbow Six III : Black Arrow
Sports:Soccer - EPL only, WWE Sport Entertainment, Toto Sport (heh)
Colors:Red, Blue, Green, Yellow, anything that looks nice for a LIGHTSABER's color
Pets/Animals:Cats, if Tigers could be tame.. then it bem my first choice of pets, if Dragon ever live in real world - i'll take one pls.
Cars/Motorcyles:Modenas - Kris Superbike :-p, Proton Iswara, Ebon Hawk, Millenium Falcon (prototype), Tie-Fighter, Y Wing, X Wing, Nissan Skyline GTR, Mitsubishi Lancer Evo VIII
Season:Fruit season lah, can I request for winter in Malaysia??
Food:Alamak, I eat everything that i could eat, no particular food leh...
Drink:100 plus, erk.. anything that drinkable and not alcohol


Four Most Recent Entries

Water Me - Bonnie Pink
huhu... aku tahu lagu ni dah lama.. tapi aku baru jerk tengok J-Drama bertajuk Watashi-tachi no Kyoukasho [ Our TextBook ]. baru aku tahu yang drama ni menggunakan lagu ni sebagai lagu penutup. Dan aku pun baru tahu maksud sebenar lagu ni. Selama nih aku ingatkan lagu nih pasal lagu cinta jiwang2 karat.. rupa-rupanya bermesej.. huhu. Di bawah adalah Romanji untuk lagu nih dan juga translation nya yang berjaya aku ciluk dari site orang.. huhu.. Water Me Water Me single, Thinking Out Loud chiisa na uso de sekai ga furimuku no nara usotsuki ni narou anata ni kaita tegami de...
 
Gambar bugil Zana AF5
Assalamualaikum wbt. Wakakakaka.. korang kene tipu. Sini mana ada gambar bogel. Hish hotak lucah tol lah.. bawak bawak ler pikir masalah negara ke, apa ke.. Okey.. nak tengok gambar? Terus kan baca kebawah.. ada link tersembunyi untuk tengok gambar tuh. Ehehe.. Uh uh.. letih sesangat. Tempat kerja baru nih banyak assignment yang kena aku buat. Dateline of course 3 bulan, tapi nak sumbat sumer dalam paler hotak aku yang kecik nih rasa macam tak muat. Baru 5 hari aku keje dah terasa otak aku dah start meleleh kuar lalu telinga ngan idung. Badan pun giler sakit.. macam orang keje kilang...
 
abang tertipu, Tipah
Assalamualaikum wbt. Ah.. semalam aku hampir kena tipu. Masa aku tengah melepak si kedai mamak sambil baca kreko yang baru aku beli, tetiba sorang pakcik Indon sapa aku. Oleh kerana aku nih peramah (pura-pura sebenarnya) maka aku pun senyum lah kat dia. Tak bagi salam tak apa terus jerk dia merembeskan air liur dia beramah tamah dengan aku plak. Memula tuh aku ingat dia nak pau Rm kat aku ke.. kot kot nak carik tambang balik Indon. Tapi rupanya nak jual tangkal kat aku. He Eleh.. Tapi tak apa.. oleh kerana aku nih baik hati.. aku senyummmmmmm je sepanjang masa dia nak ngayat aku beli...
 
Cara2 nak letak radio blog dlm blogdrive.
Assalamualaikum wbt, Allo sumer.. akhirnya aku taip gak cara-cara nak letak radio blog dalam blogdrive nih. Sila baca pelan-pelan supaya bleh paham. ngahahaha.. 1. Memula sekali korang download dulu fail Radio Blog 3.0 dan unzip lah kat folder yang korang nak. Aku cadangkan buat satu folder baru kat desktop.. senang nanti tak tercarik carik.. 2. Peratikan dalam fail yang korang dah download dan unzip tuh ada 2 folder. Satu namanya creat.sound dan satu lagi sounds. Korang masuk folder creat.sound dan korang copy&paste sumer mp3 yang korang nak untuk radioblog korang dalam sini.. Alah...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service